fredag 3. september 2010

Her skal vi bo!




Dette er da hotellet vårt; Grand Plaza hvor vi skal kose oss masse, men vi må prøve å komme oss ut i løpet av turen selv om hotellet er som en liten leilighet.

Det er et firestjerners hotell som vil at vi skal se på dem som et hjem hvor vi slipper å tenke på rengjøring og mat, men om vi føler for hjemmelaget mat, har vi også eget kjøkken om vi får ånden over oss. De er det største hotellet i Bayswater og vant en pris i 2009 for å ha den beste servicen av leilighetshoteller i London.

De ligger midt i West End og ser utover den nydelige garden square hvor Huge Grant og Julia Roberts klatret inni i Nothing Hill(bare at de har nøkkelen).

Leiligheten vår har to dobbeltsenger, stort bad, en stor stue med åpent kjøkken. Den er fult møblert med en behagelig sofa kaffebord, stor pult, Satelitt-TV, DVD-spiller, hi-fi stereo system og gratis høyhastighets bredbåndsnett. Rommet er også gjennomsnitlig dobbelt så stort som et vanlig hotellrom i London.

Her i Bayswater ligger det en restaurant som heter The Swan som ligger oppover mot Oxford Street. Det er enkelt å se fordi det ligger i et lite hvitt hus for seg selv som også er en liten brun pub med fantastisk god mat, og de har musikk på kvelden i helgene.
Noe som vi burde prøve mens vi er i London er hvitløksbrød med ost og tomat de har på de fleste brune pubber.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar